Στο Πήλιο οι εραστές της Vespa!

Η 26Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ»

Ραντεβού στον Αη Γιάννη Πηλίου έχουν δώσει στις 31 Αυγούστου οι λάτρεις του θρυλικού δίτροχου, της Vespa. Βεσπάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό ανοίγουν γκάζια με προορισμό τη Μαγνησία, προκειμένου να καταλύσουν έως τις 2 Σεπτεμβρίου στο κάμπινγκ «Παπά Νερό».

Η Vespa Club του Βόλου, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της 26ης πανελλήνιας συνάντησης των κατόχων και εραστών του καλλίγραμμου και δημοφιλούς σκούτερ, αναμένει τη συγκέντρωση πλήθους κόσμου από κάθε γωνιά της χώρας και με αφίξεις εκτός συνόρων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει, καλλιστεία, βόλτες σε κοντινούς προορισμούς, διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας και ικανοτήτων για τους αναβάτες, και ανοιχτή συναυλία το σαββατόβραδο δίπλα στο κάμπινγκ.

Πρόκειται για μία από τις δύο κορυφαίες ετήσιες εκδηλώσεις του χώρου του δημοφιλούς σκούτερ στην Ελλάδα που ανέλαβε για το 2012 η Vespa Club Volos. Η προηγούμενη ήταν η 15η Χειμερινή Πανελλήνια Συνάντηση Βέσπα, που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Μαρτίου στο Βόλο, με όσους συμμετείχαν να έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής πανελλήνιας συνάντησης περιλαμβάνει για την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα συνάντηση εκπροσώπων λεσχών Vespa Club Hellas, ενώ στις 9.30 θα ξεκινήσει το πάρτι για το καλωσόρισμα σε μπαράκι του Αη Γιάννη Πηλίου.

Το Σάββατο, στις 11πμ, θα ξεκινήσει εκδρομή-ξενάγηση στην Τσαγκαράδα και θα ακολουθήσουν τα καλλιστεία των δίτροχων καλλονών… Θα ακολουθήσει γεύμα στο Παπά Νερό και στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν τα αγωνίσματα δεξιοτήτων. Το βράδυ θα γίνουν οι απονομές βραβείων στους νικητές καλλιστείων και δεξιοτήτων και η βραδιά θα κλείσει με ξεφάντωμα σε χώρο κοντά στο κάμπινγκ, υπό τους μουσικούς ήχους live συγκροτήματος. Η λαχειοφόρος επιφυλάσσει ένα μεγάλο δώρο: μια ανακατασκευασμένη Vespa μοντέλο ’70.

Την Κυριακή, οι λάτρεις της Vespa θα αποχαιρετιστούν, μετά την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία της πανελλήνιας συνάντησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες, όπως για το κόστος διαμονής στο κάμπινγκ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο επίσημο site της λέσχης: http://www.vespaclubvolos.com/.

Πηγή: Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα